Karatisti Omladinca najbolji u Crnoj Gori

Podeli:
Karate klub Omladinac

Karatisti podgoričkog Omladinca sa deset od ukupno 16 zlatnih medalja najuspešniji su učesnici seniorskog prvenstva Crne Gore u Podgorici. Karatistima Bara pripale su tri zlatne medalje, Budućnost je osvojila dve, a prvaka Crne Gore ima i nikšićki Fokus.

Omladinac ima i jednu bronzanu medalju, Bar četiri srebrne i dve bronzane, a Budućnost dva srebrna i šest bronzanih odličja. Po dva srebrna i bronzana odličja osvojili su karatisti Bratstva, dok su pljevljskom Risu pripale dve srebrne i jedna bronzana medalja. Po jednu srebrnu medalju imaju Karate akademija TN, Ibar, Onogošt i Risan, Rei je osvojio tri bronzane, a po jednu Gorštak, Jion i Bijela.

Karate klub Omladinac

U katama pojedinačno titule prvaka osvojili su karatista Bara, Vladimir Mijač i Biserka Radulović iz Budućnosti. U katama ekipno najuspešniji su bili Bar u muškoj i Budućnost u ženskoj konkurenciji.

U borbama ekipno trijumfovali su karatisti Omladinca, u obe konkurencije. U pojedinačnoj konkurenciji zlatne medalje osvojili su Matija Bojić (do 60, Fokus), Ognjen Otašević (do 67, Omladinac), Balša Miličković (do 75, Omladinac), Nemanja Jovović (do 84, Bar) i Lazar Kukuličić (preko 84, Omladinac).

KSCG

U ženskoj konkurenciji najbolje su bile Anja Jović (do 50, Omladinac), Ana Drašković (do 55, Omladinac), Ksenija Rajović (do 61, Omladinac), Marina Raković (do 68, Omladinac) i Milena Jovanović (preko 68, Omladinac). Marina Raković je 25. put postala prvakinja Crne Gore.

KK Omladinac

Na prvenstvu Crne Gore učestvovalo je 52 takmičara iz 18 klubova.

Komentari

Vaš komentar