Kik boks savez Beograda nagradio najbolje u 2020.

SK Fight 25. jan 202115:10
Podeli:
Kik boks savez Beograda
Kik boks savez Beograda

Kik boks savez Beograda je proteklog vikenda održao redovnu godišnju Skupštinu u Zemunu, a na njoj su dodeljene brojne nagrade za sportska i trenerska dostignuća u 2020. godini.

Osim dodeljenih nagrada Skupština je zasedala i razmatrala finansijske izveštaje, predlog takmičarskog kalendara za 2021. godinu, ali i druge predloge koji su se našli kao predmet zasedanja.

Dodeljene nagrade za najboljeg pionira, kadeta, juniora i seniora

Kako rad i trud uvek moraju biti nagrađeni, KBSB dodelio je pehar za najboljeg pionora Aleksi Popoviću iz Kik boks kluba „B-Gym Batajnica“, koji se pokazao kao najbolji u najmlađoj konkurenciji u disciplini kick light. Pehare su zaslužno dobili najbolji kadet Miroslav Majstorović iz KBK „Voždovac“, kao i junior Kik boks kluba „Pro Kick“, Strahinja Ivanović. Među seniorima beogradske selekcije, istakli su se Pavle Vasilić iz kik boks kluba „Vulkan“ i Miljan Milivojević iz kik boks kluba „Pobednik“, kojima je takođe uručena nagrada.

Treneru Kristijanu Pavloviću plaketa za humanost i promociju kik boksa

Kik boks savez Beograda, dodelio je plaketu treneru Kristijanu Pavloviću, u znak zahvalnosti za humanitarni rad i promociju kik boksa i tokom 2020. godine, koja je sudeći po svemu bila teška za sve. Kristijan je ipak i ove godine, našao način da se sportski duh i humanost, nađu na pravom mestu, pa je tako više puta u ime svog kluba „Full Contact Beograd“, organizovao humanitarne prezentacije, druženja i takmičenja, kako bi dao doprinos kik boksu i pomogao onima, kojima je pomoć bila najpotrebnija.

Posebna priznanja dodeljena su i istaknutim trenerima B – Gym iz Batajnice, Voždovca i Pro Kick-a

Titulu najboljeg trenera u KBSB poneo je trener Srđan Matić, čiji je klub vodeći u državi, već dve godine zaredom.

Priznanje najboljem treneru u 2020. godini, dodeljeno je treneru kluba „Pro Kick“ Zoranu Vasiljeviću, kao prvom klubu na tabeli u beogradskoj regiji.

Kao najperspektivniji trener, pokazao se trener KBK „Voždovac“, Miloš Konstantinović, koji je ove godine sa svojim timom ostvario sjajne rezultate u više disciplina, te mu je time i dodeljena titula najperspektivnijeg.

Skupština KBSB, protekla je u odličnoj atmosferi uz puno pozitivne energije i sportskog duha, a gotovo sve odluke usvojene su jednoglasno.

Komentari

Vaš komentar