Lorens Okoli nokautirao Dilana Prašovića i odbranio WBO tron

SK Fight 25. sep 202122:07 > 22:36
Reuters/Andrew Couldridge

Lorens Okoli, fenomenalni Britanac, pobedio je Dilana Prašovića prekidom meča u trećoj rundi. Okoli je odbranio WBO titulu prvaka sveta u kruzer kategoriji, a mladom Novljaninu ostaje da sačeka novu priliku.

Do nove prilike ostaje mu mnogo rada, truda i odricanja jer je protiv Okolija video gde se trenutno nalazi u odnosu na najbolje borce planete.

Dilan Prašović je kao što je i najavio hrabro ušao u duel sa Lorensom Okolijem, koji je imao veliku podršku na stadionu u Totenhemu. Mladi Novljanin je nastojao da koristi brzinu i bolju tehniku u odnosu na razornog udarača Okolija, ali je trenutak nepažnje u završnici druge runde bio dovoljan da ga Okoli pošalje na pod.

Dilana je spasio gong, a pitanje je bilo da li će uspeti da se oporavi za nastavak meča, da li će uspeti da odoli naletima Okolija koji su već mogli da se osete u vazduhu, jer je branilac trona želeo da završi ono što je počeo u završnici druge runde.

Prašović je nastojao da izbegne direktne duele na sredini ringa, pokušavao je da kruži oko Okolija i zadaje udarce, međutim, sredinom treće runde je usledio žestok udarac u telo, Dilan je završio na podu, ostao bez vazduhua, nije uspeo da nastavi meč.

Dilana je u borbi za titulu prvaka sveta u WBO verziji skupo koštala ogromna želja da stigne do trona, kao i sam način borbe, jer je prihvatio razmenu udaraca na sredini ringa, a Okoli je u takvim situacijama nesalomiv.

Komentari

Vaš komentar