„Mahačev? Konoru bi slomio vrat, a ne nogu!“

SK Fight 19. jul 202123:46 > 20. jul 2021 12:011 komentar
Podeli:
Conor McGregor
REUTERS / Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Ruski MMA borac Islam Mahačev nastavlja sa impresivnim nastupima u lakoj kategoriji (do 70 kg) u promociji UFC – posle pobede „gušenjem“ nad Tijagom Moizesom mnogi ga uskoro vide u borbi za pojas, baš kao i Dastina Poarijea, koji je pobedio Konora Mekgregora.

UFC:

Menadžer Islama Mahačeva, Ali Abdelaziz komentarisao je mogućnost da Mahačev u naraednom meču za protivnika ima planetarno popularnog Irca.

To je za nas borba iz snova. Islam mu ne bi slomio nogu, slomio bi mu vrat“, izjavio je Ali Abdelaziz za američki ESPN, aludirajući na povredu noge koju je Mekgregor doživeo tokom meča sa Poarijeom.

Međutim, teško je očekivati da će UFC Mekgregora, svog najpopularnijeg borca, upariti sa čovekom koji stilski nimalo ne odgovara Ircu. Mahačev je posle pobede nad Moizesom „prozvao“ Majkla Čendlera, Tonija Fergusona i Rafaela dos Anžosa.

Abdelaziz je ranije radio i sa Islamovim prijateljem Habibom Nurmagomedovom, koji je pobedio Mekgregora, a toj borbi su prethodile mnoge uvrede irskog borca na račun Dagestanca i njegove porodice.

Komentari

Vaš komentar