Mejveder o Kajriju: Jedan čovek može da pokrene revoluciju

NBA 27. okt 202114:315 komentara
Flojd Mejveder
Guliver Image/AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Slavni bokser Flojd Mejveder pružio je svoje mišljenje o činjenici da plejmejker Bruklin Netsa Kajri Irving ne želi da se vakciniše protiv kovida 19 i podržao izbor američkog košarkaša čestitavši mu na integritetu.

Povezano:

Želiš samo da se prema tebi odnose pošteno. Ti si sjajna osoba, sjajan otac, sjajan sportista i veruješ u ono u šta veruješ. Amerika je zemlja slobode – slobode govora, religije i navodno slobode izbora. Poštujem te jer imaš svoj izbor i integritet. Jedan čovek može da povede revoluciju i promeni svet. Nadam se da će tvoja dela inspirisati mnoge da kažu da je bilo dosta. Amerika nam je dala izbor da se vakcinišemo ili da se ne vakcinišemo, a kako vreme prolazi taj izbor nam se oduzima“, izjavio je Flojd Mejveder u snimku koji je objavio na društvenim mrežama.

Flojd Mejveder (44) smatra se jednim od najvećih boksera 21. veka, a pobedio je u svih 50 profesionalnih borbi koje je imao (27 KO). Bio je svetski prvak u pet kategorija, a takođe je jedan od najbogatijih sportista svih vremena.

Kajri Irving (29) je u NBA od 2011. godine – šampion je bio sa Klivlendom 2016. godine, a nastupao je još za Boston i Bruklin, čiji je trenutno član. Sedam puta je učestvovao na Ol-star utakmicama, a u centru pažnje svetske javnosti našao se pred početak NBA sezone zbog odbijanja da se vakciniše, koje je doprinelo tome da ne bude u sastavu Netsa, jednog od glavnih favorita za osvajanje titule.

Komentari

Vaš komentar