MI: Srbiji još jedno zlato u rvanju, Micić bronzani

SK Fight 29. jun 20220:29
Podeli:
OKS

Srpski rvači dominaciju na Mediteranskim igrama u Alžiru, a posle Viktora Nemeša zlatnom medaljom okitio se Magomedgadži Nurasulovmedi u kategoriji do 125kg slobodnim stilom.

Povezane vesti

On je u finalu savladao Italijana Abrahama Konjedo Ruana rezultatom 8:1.

Stevan Andrija Micić (65kg) slobodnim stilom pobedio je Turčina Redžepa Aktaša Munira rezultatom 3:0 i poneo bronzanu medalju.

„Želeo bih da se zahvalim trenerima i Rvačkom savezu Srbije što su omogućili da ostvarimo ovako dobre rezultate. Naporan rad i bezuslovno davanje se uvek isplate. Idemo dalje, u nove pobede,“ rekao je Nurasulov.

„Srbija svakim danom pokazuje koliko je dominantna kao rvačka sila i koliko smo ozbiljni i teški protivnici svakom ko stane na strunjaču sa nama. Srećan sam i zadovoljan postignutim rezultatom,“ izjavio je Stevan Micić, reprezentativac Srbije u rvanju.

OKS

Prezadovoljan je i predsednik srpskog saveza Željko Trajković.

„Neću biti skroman ako kažem da smo očekivali ovako dobre rezultate naših rvača na Mediteranskim igrama. Srbija je definitivno pokazala jedan novi nivo rvanja, svi reprezentativci su spremni i motivisani da se pokažu i dokažu. Ovo nam je odlična uvertira za Svetsko prvenstvo koje nas očekuje u Beogradu od 10. do 18. septembra, i na kom očekujem još bolje borbe naših takmičara,“ naglasio je Trajković.

Sigurnu medalju za Srbiju obezbedio je i bokser Vladimir Mirončikov plasmanom u polufinale u svojoj kategoriji.

Komentari

Vaš komentar