Nećemo čuti „It’s time!“: Legenda oktagona propušta UFC 267

SK Fight 29. okt 202118:31 > 31. okt 2021 9:15
Brus Bafer
Guliver Image/AP Photo/John Raoux

Legendarni najavljivač UFC borbi Brus Bafer neće imati priliku da vokalnim bravurama uveseljava publiku na MMA priredbi UFC 267, budući da nije otputovao u Abu Dabi jer je bio pozitivan na virus korona.

Brus Bafer (64) će na taj način posle 25 godina propustiti neku UFC „pay-per-view“ priredbu jer je neizostavni deo svakog UFC događaja bio još od UFC 11, koji je održan davne 1996. godine.

UFC:

Njegov zaštitni znak je uzvik „Vreme je!“ (It’s time!), a poznat je i po tome što je polubrat još jedne mitske figure borilačkih sportova – Majkla Bafera. Dvanaest godina stariji brat Bafer čuven je po svom uzviku „Let’s get ready to rumble“, koji se često mogao čuti pre najvećih boks-okršaja.

Brusa Bafera će u subotu na UFC 267 zameniti Džo Martinez, koji generalno radi kao najavljivač na „manjim“, tzv. „UFC Fight Night“ priredbama.

Najavljivač je izjavio da se dobro oseća posle nekoliko dana visoke temperature i da je zahvalan zbog toga što je primio vakcinu, pa mu je oporavak olakšan.

Glavna borba na priredbi UFC 267 biće duel za titulu šampiona poluteške kategorije (do 93 kg) – u njemuće brazilski veteran Glover Tešeira izazvati aktuelnog prvaka Jana Blahoviča.

Ostale borbe:

Pjotr Jan – Kori Sendhejgen (bantam, do 61 kg);
Islam Mahačev – Den Huker (laka, do 70 kg);
Aleksandar Volkov – Marćin Tibura (teška, 93-120 kg);
Li Đijanglijang – Hamzat Čimajev (velter, do 77 kg);
Magomed Ankalajev – Volkan Ezdemir (poluteška, do 93 kg).

Komentari

Vaš komentar