Nejt: Ja autsajder? Uvek nailazim na takva s***a

Nate Diaz
Steven Ryan/Getty Images

Jedan od najpopularnijih MMA boraca današnjice Nejt Dijaz vraća se u UFC oktagon posle jednoipogodišnje pauze – na priredbi 263 radiće meč velter kategorije (do 77 kg) sa Britancem Lionom Edvardsom. Pre tog meča, u koji Dijaz ulazi kao priličan autsajder, sudeći prema kladionicama, borac iz Kalifornije istakao je da nije naročito impresioniran rivalom.

Meč Dijaza i Edvardsa ući će u istoriju UFC kao prvi koji će trajati pet rundi, a da nije glavna borba večeri, a ni meč za pojas.

UFC:

Čekao sam da se svet opet zaleti, pa sada se vraćam. Zapravo, čekao sam dobar UFC događaj na kojem ću moći da se borim. Sada su hale konačno pune – to je pravi ambijent za mene. Edvards ima lep mali skor, ali sada je vreme da odradimo to s***e“, izjavio je u susret borbi 36-godišnji Nejt Dijaz, koji u profesionalnoj karijeri ima skor od 20 pobeda (11 sabmišna, 4 KO) i 12 poraza.

Vidim da sam prema mišljenju kladionica autsajder. Tokom čitave karijere moram da se nosim sa tim s***ima. Ako nemate šta lepo da kažete o meni, onda je najbolje da umuknete“, dodao je Dijaz.

UFC 263 održaće se pred rasprodatom halom u Glendejlu u Arizoni, a u glavnim borbama odlučivaće se o dva pojasa. Izrael Adesanja će u srednjoj kategoriji (do 84 kg) braniti naslov šampiona protiv Italijana Marvina Vetorija, a Brazilac Dejvison Figeredo, šampion u muva kategoriji (do 57 kg), za izazivača imaće Meksinaca Brendona Morena.

Komentari

Vaš komentar