Mejveder: Duel sa Mekgregorom je više od borbe

SK fight vesti 11. avg 201710:45 > 10:46
Podeli:
Alex Pantling/Getty Images

Američki bokser Flojd Mejveder izjavio je da ne očekuje da njegova borba sa Britancem Konorom Mekgregorom 'traje dugo'.

Mejvejder je trijumfovao u svih 49 profesionalnih borbi, ali se nije borio od septembra 2015. godine kada se penzionisao, dok će duel u Las Vegasu biti prvi bokserski za Mekgregora, koji se inače bavi ultimat fajtom.

„On se nada da će brzo završiti borbu, ja se nadam istom, tako da ne verujem da će dugo trajati. Obojica verujemo u svoje sposobnosti. Bio sam i pre u ringu, znam šta je potrebno za pobedu. Moj rival je vrlo samouveren, ali je drugačije kada je tu Mejveder. Za mene je to samo još jedan dan. To je shvatanje koje mi je pomoglo da ostanem neporažen“, kazao je Mejveder.

Na pitanje kako se sprema za predstojeću borbu, Amerikanac je odgovorio:

„Nije reč o tome da gledate snimke borbi, već da znate osobu sa kojom se suočavate. Želite da znate šta vole da jedu, šta rade kada nisu u kampu… Taj duel nije samo borba, već je događaj! Obojica dugujemo fanovima i svima koji su vrlo uzbuđeni zbog borbe. Ali kada se podvuče crta, sve se svodi na nas. Mogu timovi i svi ostali da nam daju savete, ali ne mogu da se bore umesto nas. Nije bitno ni za koga će publika da navija. Samo nas dvojica se pitamo za sve“.

Mejveder i Mekgregor će se boriti 26. avgusta u Las Vegasu.