Džošua: Prekini da pričaš, počni da se boriš

SK fight vesti 10. apr 201820:25 > 21:37
Podeli:
Richard Heathcote, Getty Images

Svetski šampion u teškoj kategoriji u WBA, IBF, IBO i WBO verziji Entoni Džošua porušio je Tajsonu Fjuriju da prestane da priča s kim bi želeo da se bori, već da konačno uđe u ring.

Fjuri je bio jedan od prvoh boksera koga je Džošua prozvao posle ujedinjenja titula i najavio da želi da se bori sa njim. Iako bivši šampion i dalje čeka licencu, ne prestaje na društvenim mrežama da komentariše pobedu aktuelnog šampiona, ali i malo, malo pa najavi borbu sa novim protivnikom.

https://www.instagram.com/p/BhAZ4W0jVh1/

Posle borbe sa Vladimirom Kličkom pozvao sam Fjurija na dvoboj i još uvek tako mislim. Ali dok se ne vrati u ring ja ne mogu da sedim i da ga čekam. Imam karijeru i ciljeve koje želim da ostvarim. On mora da se sabere, navijači čekaju njegov povratak, mora da se vrati u akciju i obrati pažnju na ponašanje, umesto što sedi kod kuće i komentariše moje borbe“, još jednom je Džošua pozvao Fjurija u ring.

WBA je već objavila da je obavezan sledeći protivnik sa kojim će Džošua u ring Aleksandar Povjetkin koji je u predborbi Džošua – Parker nokautom u petoj rundi pobedio Dejvida Prajsa.

Iako Englez želi da kolekciji doda i WBC pojas koji je u posedu Dionteja Vajldera, promoter Edi Hern ima 30 dana da ugovori borbu sa Povjetkinom.