Habib: Mnogo sam se lepo osećao kad je Konor predao

SK fight vesti 26. jan 201916:22 > 16:25
Podeli:
Getty images/Harry How

UFC prvak u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov govorio je za medije o svojoj pobedi nad Konorom Mekgregorom krajem prošle godine i otkrio neke detalje velikog rivalstva sa Ircem.

Meču dvojice boraca prethodila je velika rasprava u medijima tokom koje je Mekgregor uputio mnoge uvrede na račun borca iz Dagestana.

Povezano

Moj glavni cilj je bio da ga kaznim. Želeo sam da ga umorim. Odlično sam se osećao kada je tapkao. Mnogo mi znači što se predao. To je mnogo bolje od nokauta. Da sam ga nokautirao u, recimo, drugoj rundi, neko bi možda mogao da pomisli da je u pitanju sreća. Međutim, ako dominiram četiri runde i na kraju mi preda, to je prava stvar. Ne verujem da će ikada više želeti da se preda sa mnom. Osetio je sve – moju mentalnu snagu, moje udarce…“, rekao je prilično osvetoljubivo Nurmagomedov.

Nurmagomedov je višestruki svetski prvak u borilačkoj veštini sambo, a u profesionalnoj MMA karijeri 30-godišnjak ima skor od 27 pobeda iz 27 mečeva.

Prvih par minuta bio je prilično dobar, ali onda je postao spor. Govorio mi je nešto poput: ‚ovo je samo posao‘, a to je za mene značilo ‚molim te, nemoj da me prebiješ.‘ Želeo je na taj način da me opusti“, zaključio je avarski borac govoreći za radio Sabmišn.