Enganu šalje signale, Sigano rad da se okuša

SK fight vesti 10. mar 201916:56 > 16:59
Podeli:
Christian Petersen/Getty Images

Nekadašnji šampion UFC u teškoj kategoriji Brazilac Žunior "Sigano" Dos Santos slavio je u noći između subote i nedelje u okviru UFC "Fajt Najta" u Vičiti protiv Derika Luisa, a govori se potencijalnom meču njega sa Kameruncem Fransisom Enganuom.

Dos Santos je slavio protiv „nokaut umetnika“ Luisa tehničkim nokautom u drugoj rundi i istakao kandidaturu za potencijalnu borbu za pojas u teškoj kategoriji.

Jedan od potencijalnih suparnika Brazilcu na tom putu je i Enganu, a dvojica boraca su imali zakazan meč u septembru 2017. godine, ali je on otkazan nakon što je Američka Antidoping Agencija suspendovala Dos Santosa. Kasnije je „Sigano“ oslobođen svih optužbi, a Enganu je na Tviteru zagonetno nagovestio da bi dvojica boraca mogli da se okušau u „kavezu.“

https://twitter.com/takeyourbasepod/status/1104593139975761920

Mislim da bi to bilo sjajno. Ta borba je trebao da se dogodi ranije, ali su se desile neke čudne stvari i sprečile je. Trenutno mi je potrebna pauza. Moram da ostanem aktivan, ali pre karijere uvek stavljam svoju porodicu. Ćerka mi se rađa u maju, pa moram da budem spreman. Mislim da ću raditi meč u avgustu„, rekao je Dos Santos.

Dos Santos sada ima skor od 21 pobede i 5 poraza u profesionalnim mečevima, dok je Derik „Crna zver“ Luis ostvario takođe 21 pobedu, ali uz 7 poraza.

Enganu je u februaru imao meč sa još jednim bivšim šampionom UFC – Kainom Velaskesom, ali je on završen prerano nakon povrede Velaskesa i lakog završetka meča od strane Kamerunca.