Britanski bokser izgubio oca i babu zbog korone

SK fight vesti 4. apr 202017:05 > 17:09
Leigh Dawney/Getty Images

Užasne vesti stigle su do britanskog boksera Entonija Jarda u tekućoj nedelji – u nedelju je objavljeno da je njegova baba umrla od posledica koronavirusa, samo nekoliko dana pošto je saopšteno da je život iz istog razloga izgubio i njegov otac.

Izgubili smo i moju baku zbog virusa. Moj otac i njegova majka su umrli u razmaku od nekoliko dana. Stvar je jako ozbiljna, a ljudi i dalje izlaze napolje, iako ne bi trebalo. Znam da postoje mnoga mišljenja o virusu Kovid19, imam i ja svoje, ali mišljenje nije vredno toga da rizikujete život. Samo ostanite kod kuće. Počivajte u miru tata i bako. Moje saučešće svima koji ovih dana pate iz bilo kog razloga”, objavio je Entoni Jard tužne vesti.

Entoni Jard je iz Londona, ima 28 godina, a u avgustu 2019. godine imao je meč za titulu svetskog šampiona u poluteškoj kategoriji, ali je u Čeljabinsku tada bolji od njega bio Rus Sergej Kovaljov impresivnim nokautom u 11. rundi u meču koji ste mogli da pratite na Sport klubu.

U profesionalnom ringu ima skor od 19 pobeda (18 nokautom) i 1 poraza. Između ostalih protivnika, u karijeri je pobedio i crnogorskog boksera Nikolu Sjekloću.