UFC debi Duška Todorovića: Pobeda mi je jedina opcija

SK fight vesti 3. okt 20209:15 > 9:18
Podeli:
Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

U noći između subote i nedelje, uz direktan prenos na kanalu Nova S, možete da pratite prvi meč srpskog borca Duška Todorovića u UFC događaju. "Fight island" u Abu Dabiju će biti poprište borbe između njega i Dekuana Taunsenda.

Todorović će se boriti sa daleko iskusnijim borcem Dekuanom Taunsendom koji ima 34 godine. On je u karijeri imao 32 borbe i imao je 21 pobedu. Na drugoj strani Todorović ima devet borbi i devet trijumfa, a do sada nije imao UFC borbe.

Ovo je debi, ja ću ići na pobedu, to je jedina opcija za mene. Osećam se odlično, svi borci su uspešno prošli merenje„, rekao je Duško Todorović za jutarnji program televizije Nova S.

On je pričao o tome što neće biti navijača, ali poručuje da to njemu nije problem. 

Povezano

 „U principu izgleda čudno bez tribina i bez dodatnog prostora. Sve je kompaktno, ali an telebiziji će izgledati kako treba. Nije mi veliki problem što neće biti publike, ali bože moj drugačije ne može. UFC je uradio veliku stvar jer je među prvim sportovima koji je napravio događaje u toku pandemije„.

Takođe srpski borac kaže da mu je u Abu Dabiju veoma prijatno i da se oseća kao na odmoru. 

Ne osećam pritisak, od kad sam došao kao neki mini odmor. Prekjuče sam prvi put imao priliku da posle dugo vremena osetim morsku vodu. Koliko sam ovde sedam, osam dana kao odmor, uživaje je. Nemam problem sa skidanjem kilaže i večeras će biti borba i to je to„, kaže Duško dodavši da protivnik jeste nezgodan, ali da za sve ima leka. 

Pogledali smo protivnika, sve njegove borbe. Otprilike imamo predstavu o tome šta radi. Nezgodan je što je visok i ima dugačke ruke i noge i to će uvek da ti bude problem kada imaš takvog protivnika. Za sve ima leka i mislim da smo sastavili dobru taktiku i mislim da ću to da primenim u borbi„.