Tajson: Sinulo mi je kao ideja; Džons: Kako da odbijem?

SK fight vesti 29. okt 202021:30 > 21:32
Podeli:
Ethan Miller/Getty Images

Spektakl nas očekuje 28. novembra kada će u ring ući Majk Tajson i Roj Džons. Gledaoci širom sveta moraće da plate da bi gledali ovaj meč, vi ćete moći da ga pratite na Sport Klubu.

Prošlo je 15 godina od kada je Majk Tajson poslednji put bio u ringu. Zašto baš sada kada je sve iza njega i kada ima 54 godine?

„Osecam se sjajno, treniram i želim d se vratim takmičenju. Govorili su mi i predlagali da se borim, odbijao sam. ONda su mi mnogi su mi govorili da sam se ugojio. Razmišljao sam, bilo je raznih predloga i onda mi se samo javilo u glavi, kao ideja, kao želja, želim da se takmičim. Čuo sam se sa svojim agentima, promeoterima i sve je krenulo u realizaciju. Sada sam spreman za borbu sa Rojem“, rekao je Tajson.

Povezano

A Roj Džons je dobio ponudu koja se ne odbija:

„Kako da odbijete tako nešto. Naročito u vreme korone, kada nema dovoljno takmičenja, kada ljudi ne mogu ni da se kreću dovoljno, kako da im ne priredite ovakvu borbu da date ljudimo nešto da se zabave. Kako da kažete ne ovakvom izazovu kad vas zove najbolji na svetu“, rekao je Džons.

Ovo neće bii jedina borba. Bivši NBA igrač Nejt Robinson imaće svoj debi u boksu protiv Džeka Pola. U lakoj kategoriji boriće se Badu Džek – Blejk Mekkernan. A u prvom meču će bivši MMA borac Rašad Kulter izaći na megdan neporaženom Vidalu Rajliju.

Samo na Sport Klubu – 28. novembar!