Vajlder: Fjuri neka sprema sahranu

SK fight vesti 3. nov 202011:52 > 12:01
Podeli:
REUTERS/Steve Marcus

Dionte Vajlder, nekadašnji šampion sveta u superteškoj kategoriji u VBC verziji, ponovo je verbalno napao Tajsona Fjurija. Otišao je predaleko, očigledno ljut zbog poraza koji mu je Britanac naneo u februaru ove godine.

Jedva čekam meč sa Fjurijem. Bolje mu je da ugovori sve oko svoje sahrane. I kada se to dogodi doći ću da pljunem na njegov grob“, u dahu je rekao Vajdler.

Nije ovo prvi da ovakav bolestan rečnik koristi momak iz Alabame. Pre meča protiv Dominika Brizila 2009. godine izjavio je da bi „njegov protivnik mogao da umre u ringu“. Slično je govorio i za Bermana Stiverna 2017 kada je rekao da će se Stivern bukvalno boriti za život.

Povezano

Osvrnuo se Amerikanac i na prethodni meč protiv Fjurija kada je rekao su Britanac i njegov tim varali.

Sipali su nešto u moju vodu pre meča. Imam i dokaze za to. Znaju da nikada ne bi mogli da me pobede na pošten način“, izjavio je Vajdler.

Revanš između Vajdlera i Fjurija trebalo je da se održi u decembru u Las Vegasu, ali je borba pomerena. Fjuri je izjavio da do meča neće ni doći ako ga ne bude do kraja godine.

„Jedva čekam da ponovo razbijem Vajdlera. Biće to brza i laka borba. Međutim, Vajdler i njegov tim igraju igre van ringa i stalno pomeraju datum. Poručujem mu „Kukavice prestani da izbegavaš borbu“, rekao je popularni „Kralj cigana“.