Tajson: Posle Džonsa sa Džošuom, Fjurijem, Vajlderom…

SK fight vesti 24. nov 20209:40 > 9:53
Podeli:
Stringer/Getty Images

Bliži se 28. novembar i bokserski blokbaster – duel dvojice legendi ovog sporta Majka Tajsona i Roja Džonsa Juniora. “Gvozdeni Majk” je govorio o duelu koji će sav profit proslediti u humanitarne svrhe, a rekao je da bi u sličnom maniru želeo da pomogne i mečevima sa zvezdama današnjice.

Bokserski spektakl iz Stejpls centra u Los Anđelesu moći ćete da gledate u direktnom prenosu u noći između subote i nedelje od 3 časa po srednjeevropskom vremenu samo na Sport klubu 1!

Povezano

Mislim da bih u mečevima sa Džošuom, Vajlderom ili Fjurijem mogao da zaradim mnogo novca i tako pomognem mnogim ljudima. Oni su briljantni borci i egzibicije sa njima bi oduševile navijače. Znam ljude kojima bi novac mnogo pomogao, a to ne bi bila ni desetina onoga što može da se zaradi”, izjavio je 54-godišnji Majk Tajson, koji se iz sporta povukao još 2015. godine.

Meč sa Džonsom će biti prava borba, a ako vi želite da je posmatrate kao egzibiciju, to je vaš izbor – neću se ljutiti. Ove stvari su veće od mene, mi ovo radimo da bismo pomogli mnogima. Ja više ne razmišljam kao nekada: ‘Želim novi automobil, novu vilu, novi privatni avion.’ To mi više nije bitno”, rekao je “Gvozdeni Majk”.

Tajson, najmlađi svetski prvak u istoriji teške kategorije, i Džons, nekadašnji šampion u četiri divizije, boksovaće sa većim rukavicama u egzibiciji na osam rundi, a obojica bokserskih legendi govorila su da ne žele da razmišljaju o meču kao o revijalnoj borbi i da će pokušavati da pobede svom silom.

Ne propustite duel u noći između subote i nedelj, budite uz Sport klub.