Lenoks: Kada Majk 'stigne' Roja…

SK fight vesti 25. nov 202013:04 > 13:10
Podeli:
REUTERS / GARY HERSHORN

Svet sve više govori o revijalnom meču Majka Tajsona i Roja Džonsa Juniora kako se bliži njihov subotnji duel, a mišljenje o ovoj borbi izneo je i nekadašnji Tajsonov rival i poslednji neprikosnoveni prvak sveta u teškoj kategoriji – Lenoks Luis.

Bokserski spektakl iz Stejpls centra u Los Anđelesu moći ćete da gledate u direktnom prenosu u noći između subote i nedelje od 3 časa po srednjeevropskom vremenu samo na Sport klubu 1! 

Povezano

Mislim da nas čeka interesantan meč – njih dvojica to rade u dobrotvorne svrhe i to je sjajna stvar. Nisam mislio da ćemo ponovo videti Majka u ringu, mislio sam da je zadovoljan činjenicom da njegovi poslovi dobro funkcionišu i glumom u filmovima. Svi vole Tajsona i svi vole Roja. Samo želim da ih vidim u ringu ponovo. To nije loša stvar – biće fascinantno videti koliko su u tim godinama uspeli da motivišu sebe da se spreme za meč”, izjavio je Lenoks Luis.

Luisa su upitali i za prognozu meča.

Morate da imate na umu ko je Roj Džons – on je jedan od najbržih boraca svih vremena. On neće biti laka meta, neverovatno je kako se kreće po ringu. Pravu borbu ćemo videti tek kada ga Majk bude ‘stigao’ u ringu”, rekao je nekadašnji svetski prvak.

Tajson, najmlađi svetski prvak u istoriji teške kategorije, i Džons, nekadašnji šampion u četiri divizije, boksovaće sa većim rukavicama u egzibiciji na osam rundi, a obojica bokserskih legendi govorila su da ne žele da razmišljaju o meču kao o revijalnoj borbi i da će pokušavati da pobede svom silom.

Ne propustite duel u noći između subote i nedelj, budite uz Sport klub jer od 20 časova u subotu na Sport klubu 3 možete gledati i dugo očekivani meč trenutnih zvezda teške kategorije – Britanaca Danijela Duboe i Džoa Džojsa.

Ethan Miller, Getty Images Sport