Habib odbio 100 miliona za borbu sa Flojdom

SK Fight 1. jun 202114:28 > 14:303 komentara
Ethan Miller/Getty Images

Nekadašnji UFC šampion Habib Nurmagomedov imao je posle povlačenja ponude da učestvuje u borbama sa bokserskom legendom Flojdom Mejvederom i MMA velikanom Žoržom Sen Pjerom, potvrdio je njegov agent Ali Abedlaziz. Međutim, Dagestanac je ostao veran svom obećanju da je meč sa Džastinom Gejdžijem bio poslednji u njegoovj karijeri.

Ako volite UFC, zanimaće Vas:

Saopštiću vam velike vesti – pre jedno deset dana ili dve nedelje Dejna Vajt me je zvao. Rekao mi je da Sen Pjer želi borbu sa Habibom koja ne bi bila za titulu i da bi bila na kilaži od 75 kilograma. Habib to nije želeo“, rekao je Ali Abdelaziz, agent koji je zastupao Habiba Nurmagomedova tokom njegove uspešne UFC karijere.

Takođe, Habib je odbio 100 miliona dolara za meč sa Flojdom Mejvederom. To svi znaju i Flojd to zna. Habib je rekao da je dao obećanje svojoj majci. Ukoliko bi ona pristala da se on opet bori, možda bi se i vratio, ali za sada od toga nema ništa“, izjavio je Habibov agent u podkastu Majka Tajsona, ali nije precizirao po kojim pravilima bi ta eventualna borba bila održana.

Habib Nurmagomedov se u oktobru 2010. godine povukao kao UFC šampion lake kategorije (do 70 kg) sa savršenim skorom od 29 pobeda u 29 profesionalnih MMA mečeva.

Flojd Mejveder se smatra jednim od najvećih boksera sveta sa prelaza između 20. i 21. veka, a bio je šampion u pet kategorija. U junu će imati revijalni meč sa jutjub zvezdom Džejkom Polom.

Komentari

Vaš komentar