Okoli se oštri za Prašovića: Odbraniću WBO tron

Leigh Dawney/Getty Images

Dilan Prašović, mladi Novljanin, boriće se 25. septembra na stadionu u Totenhemu, za WBO titulu prvaka sveta u kruzer kategoriji, a duel sa braniocem trona, sjajnim Britancem, Lorensom Okolijem, biće poslednji meč uoči borbe večeri, a u pitanju je okršaj Entoni Džošue i Aleksandra Usika.

Dilan se više od tri meseca priprema za meč koji sledi, a trening kamp je odradio u Nemačkoj. Na papiru, Okoli je favorit, ali je Dilan mnogo puta pokazao da je borac bez mane i straha, da poseduje sjajnu tehniku, snagu…

Intenzivno se priprema i Okoli, koji je do do titule došao u martu ove godine, kada je pobedio Poljaka Kšištofa Glovackog, što mu je bio 16. trijumf u isto toliko borbi.

Printscreen

„Sigurno ću Prašovića maksimalno ozbiljno shvatiti, jer znam da borci mogu da izgube i od slabijeg od sebe, ako su previše samouvereni i ako gledaju mnogo unaprijed. Iskreno, nisam čuo za Prašovića do pre godinu dana. Ovo je kategorija jakih momaka, svako ko dođe do ovog nivoa je sigurno opasan borac, koji može da udari tako da izazove ogromne probleme. Ne ulazim u meč kao da sam šampion, već sa ciljem da osvojim titulu. Optimista sam i verujem da ću kao pobednik izaći iz meča koji sledi“, naglasio je Lorens Okoli u razgovoru sa kolegama iz Britanije.

Dilan Prašović u borbu za svetski tron u WBO verziji, takođe ulazi neporažen. Ostvario je 15 pobeda, a u 12 mečeva je slavio prekidom. Okoli slovi za favorita, ali….

Komentari

Vaš komentar