Prašović u Londonu: Nisam fasciniran Okolijem, mogu do trona

Privatna arhiva

Crnogorski bokser, Dilan Prašović i njegov tim doputovali su u London, gde će se mladi Novljanin 25. septembra, protiv Lorensa Okolija boriti za WBO titulu prvka sveta u kruzer kategoriji.

Meč će se održati na najvećoj mogućoj sceni, na stadionu Totenhema, a Prašovićev duel biće glavna uvodna borba za veliki spektakl, okršaj Entonija Džošue i Aleksandra Usika za tri pojasa u teškoj kategoriji – WBA, WBO, IBF.

„Ne znam da li je zbog 100 dana zahtevnih priprema u Nemačkoj, ili zbog nečeg drugog, ali kako sam kročio na tlo Londona osetio sam pozitivnu energiju, koja će mi nadam se još više otvoriti vrata ka osvajanju pojasa svetskog šampiona“, rekao je Dilan Prašović po dolasku u London.

Leigh Dawney/Getty Images

Dočekom je zadovoljan i menadžer Ivan Nikolić.

„Fascinirani smo profesionalnim odnosom i ljubaznošću Edia Herna i Matchroom Boxing tima. Od dočeka na aerodromu pa sve do smeštaja, dvorane za trening, teretane i transfera, sve je funkcionisalo na najvišem nivou“.

Prašović je bio akter promo treninga, na kojem su bili Džošua, Usik i Okoli.

„Pogledao sam promo trening Džošue i Usika, vidi se da su se kvalitetno spremali za meč. Što se Okolija tiče, jako dobro izgleda u ringu, ali verujte mi nisam fascinaran i još više verujem u pobedu“, poručio je Dilan Prašović.

Komentari

Vaš komentar