Sterling na operaciji vrata: Za glupane i gubitnike…

SK Fight 10. apr. 202113:40 > 16:071 komentar
Podeli:
Sterling Jan
Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Revanš meč između UFC šampiona u bantam kategoriji Aldžamejna Sterlinga i Pjotra Jana moraće da sačeka, zato što je Amerikanac u petak otkrio da sledeće nedelje mora da ide na operaciju vrata.

Ta povreda Sterlinga će van oktagona držati najranije do oktobra. Borba je bila zakazana za 15. april, ali Amerikanac je saopštio da se s tim problemom muči već deset godina, te da mora na operaciju.

Povezane vesti

„Rekli su mi da će mi biti potrebno tri meseca da se odmaram, a posle toga mogu da počnem kondiciono da se spremam. Ipak, ne bi voleli da me vide kako se borim pre nego što se sve potpuno zaleči. Pet meseci bi bilo idealno, ako se vrat brzo sredi“, izjavio je 32-godišnji Sterling, koje je dodao da ga muče još dve povrede, bicepsa i levog ramena.

Sterling je titulu osvojio na UFC 259 priredbi – Jan je bio u vođstvu, ali je diskvalifikovan jer je namerno udario Sterlinga u glavu, dok je Amerikanac jednim kolenom već bio na zemlji. Posle toga, Sterling se suočio s kritikama da je preuveličao taj bol kako bi se borba zaustavila.

Znajući da će situacije verovatno da iznervira Jana, Sterling se oglasio i porukom na tviteru:

„Za glupane koji kažu da se neću boriti devet meseci i za gubitnike koji kažu da glumim: vidimo se u oktobru, Peanut Butter Pan. Iskreno, tvoj šampion, život ide dalje“.

Komentari

Vaš komentar