Vajlder se vratio nok-autom u prvoj rundi!

SK Fight 16. okt 20229:431 komentar
Deontej Vajlder
Al Bello/Getty Images

Nekadašnji svetski šampion u teškoj kategoriji Deontej Vajlder vratio se u ring i upisao ekspresnu pobedu nok-autom protiv Roberta Helenijusa.

Sve je rešeno već u prvoj rundi u Njujorku, a Vjalder je bio u ringu prvi put nakon dva vezana poraza od Tajsona Fjurija. Nije ga bilo gotovo godinu dana.

Nekoliko sekundi je preostalo do kraja prve runde kada je čuvena desnica samo sevnula i pogodila Helenijusa u lice. Finac nije ustao nakon toga.

Deontej Vajlder
Al Bello/Getty Images

„Bilo je ovo sjajno veče. Iskoristio sam vreme. Hteo sam da se dobro krećem, ali i da mu dozvolim da pokuša, a kada je pokušao ja sam napao. Želeo sam da boks ponovo bude zabavan. Kada ovo radiš tako dugo onda to postane samo posao. Želeo sam da se ponovo zabavljam i to se isplatilo“, rekao je posle borbe Vajlder.

Pobeda protiv nekadašnjeg sparing partnera Vajderu je 43. u karjeri. Od toga je 42 upisao nok-autom. Ima i već pomenuta dva poraza.

Sledeći izazov za tridesetšestogodišnjeg bokesra mogao bi da bude nekadašnji svetski šampion Endi Ruiz ili Ukrajinac Oleksanr Usik. Vajder bi takođe voleo da se u ringu odmeri sa Antonijem Džošuom.

Komentari

Vaš komentar