Vetori misli da je dobio Adesanju 2018: Sada sam još bolji

Podeli:
Izrael Adesanja, Marvin Vetori
REUTERS / Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

U noći između subote i nedelje po srednjoevropskom vremenu održaće se MMA priredba UFC 263 u Glendejlu u Arizoni pred punim kapacitetom hale, a u glavnoj borbi programa odlučivaće se o šampionu srednje kategorije (do 84 kg) – pojas brani Novozelanjađanin nigerijskog porekla Izrael Adesanja, a izazivač je Italijan Marvin Vetori.

Dvojica boraca imali su meč još 2018. godine, a tada je Adesanja slavio podeljenom odlukom sudija.

UFC:

Mnogo sam puta gledao naš prvi meč i znam da sam ja bio taj koji je nametao ritam, ja sam bio agresivniji. Sudije često greše, ja sam dobio u toj borbi. Šta god. Tu sam ponovo i spreman sam da pokažem da sam najbolji borac srednje kategorije na svetu“, izjavio je Marvin Vetori.

Tada sam imao samo 22 godine i imao sam znanje o borbi, ali nisam prošao sve šta je trebalo. Nisam imao dovoljno iskustva, ali sam bio ponosan i broplet. Sada sam mnogo bolji i potpuno sam druga ’zver’“, rekao je italijanski borac.

U Glendelju će se odlučivati o prvaku muva kategorije (do 57 kg) u još jednom revanšu – šampion iz Brazila Dejvison Figeredo izaći će na megdan Meksikancu Brendonu Morenu.

Komentari

Vaš komentar