“Žao mi je zbog lošeg izdanja, vratiću se mnogo jači”

Privatna arhiva

Lorens Okoli, fenomenalni Britanac, pobedio je Dilana Prašovića prekidom meča u trećoj rundi. Okoli je odbranio WBO titulu prvaka sveta u kruzer kategoriji, a mladom Novljaninu ostaje da sačeka novu priliku.

Dilan Prašović je kao što je i najavio hrabro ušao u duel sa Lorensom Okolijem, koji je imao veliku podršku na stadionu u Totenhemu. Mladi Novljanin je nastojao da koristi brzinu i bolju tehniku u odnosu na razornog udarača Okolija, ali je trenutak nepažnje u završnici druge runde bio dovoljan da ga Okoli pošalje na pod.

Dilana je spasio gong, a pitanje je bilo da li će uspeti da se oporavi za nastavak meča, da li će uspeti da odoli naletima Okolija koji su već mogli da se osete u vazduhu, jer je branilac trona želeo da završi ono što je počeo u završnici druge runde.

Prašović je nastojao da izbegne direktne duele na sredini ringa, pokušavao je da kruži oko Okolija i zadaje udarce, međutim, sredinom treće runde je usledio žestok udarac u telo, Dilan je završio na podu, ostao bez vazduha, nije uspeo da nastavi meč.

„Žao mi je što sam lošim pristupom razočarao sve moje navijače. Previše sam verovao u pobedu i otvoreno ušao u meč. Okoli je to iskoristio u drugoj rundi, u trećoj nisam mogao da se vratim, ali obećavam da ću se posle poraza u Totenhemu, vratiti još jači. Ovo je veliko iskustvo za mene. Imam 26 godina i najmlađi sam među prvih deset na Svetskoj listi. Veliki pozdrav za Crnu Goru“, poručio je Prašović.

Dilana je u borbi za titulu prvaka sveta u WBO verziji skupo koštala ogromna želja da stigne do trona, kao i sam način borbe, jer je prihvatio razmenu udaraca na sredini ringa, a Okoli je u takvim situacijama nesalomiv.

 

Komentari

Vaš komentar