Orlovi se vratili u Beograd, nikome nije do priče…

Vesti 16. sep. 201923:35 > 23:38
Podeli:
KSS

Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak uveče letom iz Pekinga preko Minhena doputovala je na beogradski aerodrom Nikola Tesla.

Orlovi su se u srpsku prestonicu posle skoro mesec dana provedenih u Kini vratili neobavljena posla jer peto mesto na Mundobasketu svakako niko nije očekivao.

Povezano

Sada već bivšeg selektora Aleksandra Đorđevića i igrače na aerodromu su dočekali članovi porodica i prijatelji, a vidno umorni Orlovi nisu bili raspoloženi za razgovor sa medijima. Izjavu je dao samo Vladimir Lučić.

Nismo zadovoljni rezultatom. Treba da se naprave analize, da se vidi gde smo grešili individualno i timski i da u narednim godinama budemo bolji. Pričali smo međusobno, provodili dane zajedno, imali sastanke i analize posle svih utakmica. Kada se sve završilo, imali smo dana da razbistrimo glave. Kad smo već ispali iz borbe za medalju plan je bio da prvenstvo bar završimo pobedom. Bilo je bitno da u dobrom raspoloženju završimo takmičenje,“ rekao je Lučić.

Srbija je na Svetskom prvenstvu zauzela peto mesto, a predsednik KSS Predrag Danilović će se u utorak u 13 časova obratiti javnosti.

KSS
KSS
KSS
KSS
KSS