Sautgejt: Više sam uživao u pobedi protiv Tunisa

Vesti 24. jun 201818:17 > 18:24
Alex Morton, Getty Images Sport

Ubedljiva i laka pobeda Engleske protiv Paname, het trik kapitena, a ipak Geret Sautgejt kaže da mu se nisu dopale dve stvari.

Milennium – sponzor vesti sa Svetskog prvenstva

„Nije mi se dopao način na koji smo otvorili meč i nije mi se dopao njihov gol na kraju“, rekao je nakon meča Geret Sautgejt.

„Mislim da su neki delovi između toga bili dobri, ali sada sam izuzetno kritičan. Malo je čudno što sam više uživao u pobedi protiv Tunisa jer je to bio meč pun tenzije“, dodao je Sautgejt.

„Možda smo pojedine delove meča odigrali lošije nego što je to bio slučaj protiv Tunisa, ali danas smo bili bolji ispred gola. Znam koliko nas je ljudi gledalo kod kuće, i lepo je dati ljudima razlog da se raduju nedeljom popodne. Što se tiče sampouzdanja igrača ovo je dobra stvar. Želimo svakako da zadržimo ovakvu formu i želimo da postižemo golove. Moraćemo o tome da razmišljamo i na meču sa Belgijom“. ocenio je Sautgejt.

„U situaciji smo da možemo da damo priliku i igračima koji nisu igrali, ali sa druge strane želimo da nastavimo sa pobedama. Lepo je kada si na tako slatkim mukama“, dodao je selektor Engleske koja će u meču sa Belgijom sa kojom je potpuno izjednačena odlučivati o tome ko sa prvog mesta u grupi ide u osminu finala.