Tite sa proverenim snagama na Orlove: Samo jedna izmena

Vesti 26. jun 201814:06 > 14:10
Buda Mendes/Getty Images

Pred odlučujući meč sa Srbijom selektor Brazila Tite odlučio se da napravi samo jednu izmenu u odnosu na početni sastav protiv Kostarike.

Milennium – sponzor vesti sa Svetskog prvenstva

Po najnovijim informacijama Tite neće izvršiti gotovo nikakve izmene u odnosu na prva dva meča. Doduše, takvu situaciju diktiraju i povrede Danila i Daglasa Koste. Prvi već nije bio starter protiv Kostarike, niti uopšte igrao a drugi je ušao u oba meča sa klupe, tako da se ti izostanci praktično i neće odraziti na startnu postavu.

Ipak, biće izvršena jedna izmena. Umesto Paulinja Tite će na teren poslati Renata Augusta, koji nije startovao na ovom Mondijalu. Tako da bi početna postava Selesaoa trebalo ovako da izgleda: Alison – Fagner, Tijago Silva, Miranda, Marselo – Kazemiro, Renato Augusto, Kutinjo – Vilijan, Gabrijel Žesus, Nejmar.

Brazil i Srbija igraju u sredu u Moskvi od 20 časova. Brazilu je i nerešen rezultat dovoljan za plasman u osminu finala, a mogli bi i porazom ukoliko Švajcarska izgubi od Kostarike. U tom slučaju Srbija bi bila prva u grupi a Brazil drugi.