Jeri Mina: "Bili smo bolji i nismo zaslužili poraz"

Vesti 4. jul 20186:30 > 6:48
Laurence Griffiths/Getty Images

Defanzivac kolumbijske reprezentacije koji je postigao tri gola na aktuelnom Mundijalu Jeri Mina kaže da je njegov tim zaslužio pobedu protiv Engleske, kao i da je poraz posle penala veoma bolan.

Milennium – sponzor vesti sa Svetskog prvenstva

Drugi put uzastopno Kolumbija ispada sa Svetskog prvenstva na nesrećan način. U Rusiji je to bilo posle penala, a u Brazilu su izgubili u četvrtini finala od domaće selekcije 2:1. 

Ovo je ogroman udarac za celu grupu. Nismo zaslužili da izgubimo jer smo uradili više od Engleske. Šteta je što nismo rešili meč pre penala. Hvala Bogu što sam postigao još jedan gol za moju reprezentaciju ali sam stvarno mislio da možemo da dobijemo u produžetku“, kazao je Jeri Mina koji je bio veoma tužan zbog poraza Kolumbije. 

Njegove partije na ovom Svetskom prvenstvu nisu prošle neopaženo ali on kaže da ne razmišlja o promeni kluba. Mina je zapravo u januaru već promenio sredinu kada je iz Palmeirasa došao u Barselonu.

U mojoj glavi znam da sada idem u Barselonu. Nije sada trenutak da pričam o budućnosti, ali Svetski kup mi je pomogao da se ponovo afirmišem kao fudbaler“, kaže defanzivac Barselone.