Kramer odgovorio na Boltov izazov – sledi mu šampanjac

Brzo Klizanje 13. feb. 201811:27 > 11:29
Podeli:
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ako bismo birali najpoznatijeg olimpijca svih vremena, najbrži čovek svih vremena Jusein Bolt ubedljivo bi pobedio u tom izboru.

Bolt je prošle godine završio karijeru, ali i dalje prati razne sportove, pa je trenutno njegova pažnja usmerena na Zimske olimpijske igre u Pjongčangu. Jamajkanski sprinter je tako pred početak Igara izazvao sve sportiste da proslave svoj uspeh u njegovom stilu – tako što će ruke postaviti u oblik munje.


Holandski brzi klizač Sven Kramer prvi je odgovorio na Boltov izazov, posle svog trijumfa na 5.000 metara. Krameru je to bilo četvrto olimpijsko zlato u karijeri, a pored toga ima i po dva srebra i dve bronze, pa sada ima isti broj odličja na Igrama kao legendarni sprinter.

Kada se našao na podijumu posle trke, Kramer je pobedu proslavio na Boltov način, što se svidelo Jamajkancu, koji mu je poslao čestitku na društvenoj mreži Tviter. I ne samo to, već mu je najavio da će uskoro dobiti i obećani poklon – šampanjac.

Svene, čestitam ti na zlatnoj medalji, počastvovan sam što si prihvatio moju proslavu, a kao što sam obećao, presrećan sam što ću ti poslati poklon„, napisao je Bolt, uz emodži šampanjca i dve čaše.