Noćna mora francuske klizačice, pocepao joj se kostim

Podeli:
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Francuskinja Gabrijela Papadakis doživela je veliku neprijatnost kada joj se tokom nastupa sa partnerom Gijomom Sizeronom pocepao kostim, ali je uprkos tome uspela da završi tačku. Oni će se sutra boriti za olimpijsku medalju u Pjongčangu.

Francuski par Gabrjiela Papadakis Gijom Sizeron su drugi pred finale u utorak. Njihov nastup u ponedeljak je međutim mogao da pođe potpuno po zlu jer je Gabrijela doživela najveću noćnu moru za svaku klizačicu, otkačio joj se kostim na samom početku klizanja. 

Osetila sam odmah čim se desilo i molila sam se. Bila je to prilična smetnja, ali sam samo govorila sebi da moram da nastavim. Nas dvoje smo uspeli na kraju da napravimo odličan nastup na koji možemo da budemo ponosni s obzirom na ono što se dogodilo“ kaže Gabrijela Papadakis koja je sa svojim partnerom Gijomom klizala uz muziku Eda Širana.

https://twitter.com/CBCOlympics/status/965446655347535872

Njih dvoje su završili današnji program na drugom mestu i imaju manje od dva boda zaostatka za kandskim parom Tesa Virtju i Skot Moir.

Inače ovo nije prvi put da je odeća izdala klizačice na Olimpijskim igrama u Pjognčangu jer se slično desilo Korjeki Juri Min.