Ana za SK: Nedostaju mi sarma i proja, nema boljeg od toga

Tenis 31. dec. 202012:10 > 12:13
Podeli:
Steve Bardens, Getty Images Sport

Ana Ivanović se pre četiri godine povukla iz sveta profesionalnog tenisa, a to je podrazumevalo i njenom voljom odsustvo iz medija.

Posle više od decenije igranja turnira i svakodnevnog pritiska i obaveze da komunicira sa javnošću, ova njena odluka je bila razumljiva. Za to vreme povremeno se oglašava putem društvenih mreža što i danas privlači veliku pažnju medija i javnosti.

Tim je veće zadovoljstvo Sport Kluba što je nekadašnja prva teniserka sveta bila gost novogodišnje epizode serijala Sportlight. Ana se osvrnula na mnoge zanimljive detalje u svojoj karijeri. Govorila je o osvajanjeu Rolan Garosa kao najvećem rezultatu karijere, a otkrila je i šta se dešavalo posle toga, šta je to krila od javnosti ne želeći da se žali na slabije rezultate koji su usledili.

Pričala je ko su bile njene najveće rivalke i sa kojim igračicama je danas u kontaktu. Ponudila je svoje viđenje velike trojke u tenisu i opisala je Nadala i Federera.

Takođe, otvoreno je pričala o sebi kao introvertnoj devojčici koja je sama rušila mnoge barijere i gradila svoj karakter.

Govorila je o zdravom životu, vežbanju, ishrani i kako ne može bez mesa, sarmi, proje i palačinki sa eurokremom.

Kakav odnos ima prema deci, kako ih vaspitava i zašto je u njenoj kući zabranila sinovima da koriste mobilne i tablete i gledaju televizor. Da li Bastian Švajnštajger i pored 30:00 fore koje mu daje, može da joj uzme gem. Na kom jeziku se sporazumevaju u kući i kako se deca tu snalaze.

Sve to i još mnogo toga saznajte u novogodišnjoj epizodi Sportlight, 31.12. u 18:30.