Filip pred ATP kup: Nije lako igrati prvi, ali spreman sam

ATP cup 30. dec 202113:00 > 13:03
Podeli:
Matthew Stockman, Getty Images

Filip Krajinović veruje da srpski tim može da se prikaže u dobrom svetlu na predstojećem ATP kupu u Sidneju.

Orlovi turnir otvaraju duelom sa Norveškom u grupi A. Prvi meč će odigrati Krajinović protiv Viktora Durasovića prvog januara od 7.30 časova po našem vremenu.

Povezane vesti

Ovo je dobar izazov za nas. Nije lako otvoriti meč, ali vrlo sam uzbuđen zbog toga. Spreman sam. Znao sam da ću prvi izaći na teren. Kao što je Dušan rekao već sada igramo dobro. Imamo dobar tim i nadam se da ćemo se prikazati u dobrom svetlu„, izjavio je Krajinović.

Od Nikole Ćaćića se očekuje da predvodi dubl, uz braću Mateja Sabanova.

Dublovi su veoma važni. Ovde treniramo maksimalno i u dublu jer može da se ispostavi da to bude odlučujuće za pobedu u meču. Imamo nekoliko dobrih igrača. Matej je ušao u Top 100 na listi dublova, ali i Dušan i Filip mogu dobro da ih igraju„, istakao je Ćaćić.

Sabanov izražava zadovoljstvo što će prvi put predstavljati Srbiju.

Veoma sam uzbuđen. Ujedno sam i počastvovan da budem u ovom titmu, daću sve da pomognem timu da dobije mečeve. Mislim da smo sposobni da napravimo dobre stvari ovde u Sidneju„, zaključio je Sabanov.

Srbija će biti oslabljena izostankom najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića, a pored pomenutih tenisera tu je i Dušan Lajović.

Trofej na ATP kupu brani Rusija. Srbija je osvojila premijerno izdanje 2020. godine. Sve mečeve pratite uz kanale Sport Kluba.

Komentari

Vaš komentar