Pedantni Kirjos u novoj ulozi

ATP 6. apr 201712:17 > 12:41
Podeli:
Jason McCawley/Getty Images

Niku Kirjosu nikada nije dosadno. Australijanac je, u pauzi između teniskih obaveza, rešio da se pozabavi prodajom automobila. Oglas je stavio na društvenu mrežu Fejsbuk.

Kirjos je iskoristio priliku što je otputovao kući, zbog četvrtfinala Dejvis kupa, kako bi prodao svoj prvi automobil. Na zvaničnom Fejsbuk profilu 21-godišnjeg tenisera pojavio se oglas u kome se nudi 2015 BMW F80 M3.

„Obično ne postavljam ovakve stvari na društvene mreže, ali moram da napravim izuzetak. Ovo je moj prvi automobil. Pedantno zbrinut, redovno servisiran, sa zaštitnom bojom, samo 16.000 pređenih kilometara i gotovo novim gumama. Besprekoran automobil, sa kožnim sedištima. Zainteresovani neka mi se jave“, stoji u Kirjosovoj poruci koju je podelio sa 250.000 obožavaoca.

Objava je izazvala brojne komentare, koje je mladi Australijanac spremno dočekao. Na opasku da bi trebalo više da se bavi tenisom, odgovorio je sa – Hvala, tata. Opovrgao je i tvrdnje da mu je potrebno više novca za putovanja, navodeći da je samo u Majamiju zaradio 280 hiljada dolara.

Kirjos je ove sezone beležio odlične rezultate, igrao je polufinala na turnirima u Majamiju, Akapulku i Marseju, a do četvrtfinala je stigao u Indijan Velsu. Ovog vikenda braniće boje Australije u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv selekcije SAD.