Kirjos: Šta će mi Novakov savet? I on radi šta i ja

ATP 21. jun 201911:48 > 11:48
Podeli:
Hector Vivas/Getty Images

Australijanac Nik Kirjos burno je reagovao na pitanje novinara da li bi prihvatio savete najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Kirjos je poslednjih meseci konstantno kritikovao srpskog tenisera, ističući da Đoković ima potrebu da se svima dopada, te da mu se ne dopada način na koji se raduje.

Nedavno je u razgovoru sa srpskim medijima Novak istakao da ne razume razloge zbog kojih se Nik tako ponaša, ali da nema problema sa tim. Najbolji teniser sveta je dodao i da je imao priliku da upozna Australijanca pre nego što je krenuo da ga kritikuje i da mu je ponudio pomoć.

Povezano

U međuvremenu je Kirjos učestvovao na turniru u Kvinsu, gde je ponovo priredio šou kritikujući sudije tokom meča. Na konferenciji posle se pravdao kako bi svako trebalo da radi svoj posao maksimalno.

Na pitanje da li bi prihvatio Novakov savet, Nik je odgovorio:

„Zašto bih? Šta on može da mi kaže? Šta? Šta vi mislite da bih dobio kao savet? Ne razumem vas. Zar niste videli kako se on ponaša prema skupljačima loptica, da baca loptice u publiku? To niste primetili? Zašto njega onda ne kritikujete kao mene? Vidim da niste iskreni. Kada budete, moći ćemo da pričamo na ovu temu“.

Kirjosa je u Kvinsu savladao Feliks Ože-Alijasim.