Jelena i Nole pobedili Olgu i Zikija u miks spektaklu

ATP 12. jun. 202017:47 > 17:54
Podeli:
Reuters, Marko Djurica

Dobivši taj-brejk rezultatom 7:5, Jelena Janković i Novak Đoković savladali su Olgu Danilović i Nenada Zimonjića u revijalnom miksu, odigranom na terenima TC Novak na Dorćolu.

Uvertira u spektakularni Adrija Tur u potpunosti je opravdala očekivanja, a više od četiri hiljade gledalaca uživalo je u jednočasovnom programu.

Sjajno je bilo videti Jelenu Janković na terenu posle tri godine, legendarnog Nenada Zimonjića, u još uvek dobroj formi, ali i Olgu i Novaka, koji su očigledno već spremni za paklen takmičarski ritam, koji je pred njima.

Bilo je tu svega što tenis, ali i jedan takav sportski spektakl čini velikim, od kvalitetnih poteza, preko dobre priče i komentara na tribinama i terenu, pa i takmičarskog naboja u završnici meča.

Zanimljivo je da su prvu meč loptu propustili Olga Danilović i Nenad Zimonjić, kada je Olgina paralela završila na vrhu mreže, a to su znali da kazne Novak i Jelena, koji su uskoro realizovali svoju prvu meč priliku.

Na kraju susreta, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, Jelena, Olga, Nenad i Novak zahvalili su se publici, koja je podržala turnir humanitarnog karaktera, a Đoković je zamolio prisutne da sa deset sekundi ćutanja, odaju počast svim žrtvama koronavirusa.

Među brojnom publikom na tribinama teniskog kompleksa na Dorćolu bili su i Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, ali i Savo Milošević, kormilar Partizana, Predrag Danilović, Olgin otac i predsednik Košarkaškog saveza Srbije, glumac Dragan Jovanović, Dejan Milojević…

Kompletan spektakl sa Dorćola možete da pratite samo na kanalima Sport Kluba.

Reuters, Marko Djurica