Tim: Napadi na Đokovića jeftini, ne razumem ih

ATP 7. jul 202012:15
Srdjan Stevanovic / Getty Images

Treći teniser sveta Dominik Tim istakao je da Novak Đoković nije prekršio nijedan zakon prilikom organizacije Adria Tura, te da ne razume zbog čega ga svi toliko kritikuju.

Adria tur održan je tokom dve nedelje u Beogradu i Zadru. Iako je planirano da traje duže, takmičenje je prekinuto kada je objavljeno da je Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus. Kasnije se saznalo da su zaraženi i Novak Đoković, Borna Ćorić i Viktor Troicki.

Povezano

 Zbog svega toga najbolji teniser sveta našao se na meti kritika.

„Nije mi jasno zašto toliko napadaju Đokovića. Nije prekršio nijedan zakon. To mora jasno da se kaže“, rekao je Tim, koji je trijumfovao na turniru u Beogradu.

„Bio sam u Nici, video sam sliike drugih gradova… Situacija nije drugačija nego što je bila u Beogradu. Ali žele da napadaju Novaka. To je jeftino…“

Na Adria Turu je učestvovao i Aleksandar Zverev. Mladom Nemcu su mnogi zamerili što posle svega nije bio u dvonedeljnom karantinu, već je bio na jednoj proslavi.

„Ponašaju se prema njemu kao da je dečak, ali je on odrastao čovek od 23 godine. Naravno, napravio je grešku, ali ne razumem zašto svi moraju da se mešaju i komentarišu“, dodao je Tim.