Treći dan WTA Indijan Vels od 20:00 (Ana, Kvitova, Šarapova…)

ATP 8. mar 201412:24 > 13:31
Podeli:

U subotu imamo pravu „Ol star“ postavu  u Indijan Velsu, a u koji god meč da se uključite koji prenosimo tokom noći, nećete pogrešiti.

Kod dama, krećemo duelom Ana Ivanović-Elina Svitolina samo na SK1. Sport Klub se potrudio da obezbedi prenos i ovog meča, iako je na četvrtom terenu, da vidimo u kakvoj formi je Ana nakon ispadanja Bojane Jovanovski i ubedljive pobede Jelene Janković. Svitolina je jedna od zvezda u usponu, ali čini se da još nije dovoljno konstantna i psihički jaka da ugrozi nekog kao što je Ana Ivanović
Onda idemo na treći teren, gde se sastaju Koko Vandervege i Petra Kvitova. Čehinja nije baš u ubedljivoj formi u 2014. ali sada je šansa da na omiljenoj podlozi pokaže da ipak i dalje ima u sebi dovoljno materijala da bude među najboljima na svetu. Onda bi trebalo da pogledamo duel sa drugog terena, nekada su igrale finale Rolan Garosa a sada igraju već u drugom kolu Indijan Velsa. Tada je pobedila Frančeska Skjavone, sada je favorit Samanta Stosur.
Ono što je sigurno je to da ćemo oko 01:00 gledati duel dve teniske lepotice, Julije Gerges i Marije Šarapove. Koliko su lepe, toliko mogu da unište loptice i ovde bi mogli da vidimo sjajan duel jer Šarapova i dalje nije baš u vrhunskoj formi, dok Nemica pokazuje znake dobre forme prethodnih nedelja i njena forma je u uzlaznoj putanji. Gledati ovaj duel je pravi način da se otreznite nakon subotnjeg izlaska.
I konačno, videćemo još jednu veoma talentovanu hrvatsku teniserku. Ajla Tomljanović zajedno sa Donom Vekić i Jovanom Jakšić pokazuje da Balkan nema šta da brine kada je budućnost ovog sporta u pitanju. Ali, sada će imati veliki ispit. Sloun Stivens je ispod očekivanja ove godine, Sloun Stivens je ljuta i 17. nosilac će želeti da prikaže moć pred domaćom publikom. Uživajte

Author: BJ