KOME ĆE TROFEJ U BAŠTADU? Kuevas – Souza 14:00 SK2

ATP 13. jul 20141:03 > 1:07
Podeli:

Pablo Kuevas i Žoao Souza odlučiće o tome ko će podići pehar u Baštadu i ko će naslediti Karlosa Berloka.

Argentinac je odbranu titule zavrišio u polufinalu. Bolji od njega bio je Portugalac, koji je nakon izgubljenog prvog seta uhvatio ritam. Berlok se izgleda istrošio u četvrtfinalu protiv Ferera.
I drugi finalista iz prošle sezone ranije je završio takmičenje. Fernando Verdasko je neočekivano položio oružije pred 28-godišnjim Urugvajcem i verovatno prokockao najbolju priliku da dođe do pehara ove sezone. Kuevas je slavio u dva seta i sada vodi sa 2-1 protiv Španca
25-godišnji Souza je dobio jedini meč koji su igrali do sada. Bilo je to u Kuala Lumpuru prošle godine, kada je na kraju Portugalac osvojio i jedini pehar u karijeri. Kuevas bi pobedom na ovom meču „probio led“a ono što mu je zagarantovano je ulazak među 100 najboljih na svetu.
Pre ovog finala, tačno u podne, moći ćete da pratite i finale u dublu u kojem će se sastati Džonatan Brunstrom i Nikolas Monro protiv kombinacije Žeremi Šardi/Oliver Marah. Osim toga, preporučujemo i uvek atraktivnu Evroligu u fudbalu na pesku, kao i Moto GP iz Nemačke. Uživajte!

Author: BJ – AM