KREĆE FERER: ATP Hamburg od 12:00 SK1

ATP 14. jul 201423:34 > 23:38
Podeli:

U utorak ćemo na SK1 imati priliku da gledamo četiri zanimljiva meča sa turnira ATP 500 serije u Hamburgu.

Program otvaraju Jerži Janovič i Albert Ramos u 10:30, ali kamere se uključuju od drugog meča, koji igraju Peter Gojovčik i Leonardo Majer.
Majer je napravio fantastičan uspeh na Vimbldonu, stigao je do osmine finala, ali ga je tamo sačekao raspoloženi Grigor Dimitrov. Gojovčika smo upoznali u Haleu gde je sjajno igrao. Do sada se nisu sastajali.
I u drugom meču videćemo domaćeg tenisera, malo poznatog Aleksandra Zvereva, koji će igrati protiv Robina Hasea. Možda će Hase bar malo uspeti da osveti Holandiju, koja opet nije uspela da osvoji Svetsko prvenstvo u fudbalu a Nemačka jeste.
Nemci ne bi bili Nemci da i u trećem meču na centralnom terenu nisu stavili svog igrača, pa će tako Julian Rajster probati da iznenadi Lukaša Rosola. Rosol je prošle nedelje ušao u finale u Minhenu, ali izgubio od Bautiste, tako da je u dobroj formi i definitivno favorit na ovom meču.
I konačno, program zatvaraju David Ferer i Mihail Kukuškin. Tokom godina, dobro smo upoznali Kazahstanca i videli koliko je nepredvidiv igrač. Ako bude imao svoj dan, može da se nosi sa Fererom, a nadamo se da hoće. Španac i dalje ima problema sa stomakom, zbog čega je mnogo ranije od očekivanog završio takmičenje i na Vimbldonu i u Baštadu. Nadamo se da mu je bolje.
Podsetimo i to da su dva srpska tenisera prošla u drugo kolo, Dušan Lajović i Filip Krajinović, mada još više od toga raduje visok nivo samopouzdanja i odlična igra koju pružaju, tako da jedva čekamo sredu kada će oni ponovo na teren. Uživajte!

Author: BJ