ĐOKOVIĆ: Osećam da sam na vrhuncu

ATP 2. jan 201520:07 > 20:08
Podeli:

Novak Đoković na savršen način je počeo 2015. godinu, deklasirao je Stanislasa Vavrinku prepustivši mu samo tri gema u Abu Dabiju, što je oduševilo i našeg tenisera.

„Od prvog do poslednjeg poena sam izvršio sve što sam želeo. Naravno, nisam igrao zvaničan meč duže od mesec dana, pa mi je drago što sam igrao na ovako visikom nivou protiv jednog od najboljih tenisera sveta“, istakao je Đoković. 

Prvi teniser sveta očekuje da mu 2015. bude jedna od najboljih godina u karijeri.

„Osećam da sam na vrhuncu karijere. Potajno verujem da mogu da ponovim 2011. godinu, ali će to biti veoma teško. Ako budem igrao konstantno na najvišem nivou, imam šansu da pobedim svakoga na bilo kojoj podlozi“, rekao je Đoković.

Đoković će u subotu u finalu turnira igrati protiv Endija Marija, koji je bio impresivan protiv Rafaela Nadala (6:2, 6:0).

„Ako budem igrao i kretao se opet tako, moći ću bar da otežam posao Novaku. Radio sam mnogo na fizikalijama, posebno na brzini prilikom kretanja po terenu, što nisam radio dosta dugo. Tokom pauze sam imao dosta vremena da se odmorim i treniram, osećam da sam potpuno spreman“, rekao je Mari.

Author: AK