Fizio optužio Tima: „Voleo bih da je problem ostao privatan“

ATP 24. sep. 202116:50 > 17:103 komentara
Podeli:
REUTERS/Toby Melville

Austrijski teniser Dominik Tim poručio je da su svi članovi njegovog tima bili upoznati sa odlukama koje je doneo prethodnog meseca, iako je u petak fizioterapeut Aleks Stober izjavio da nije baš tako.

U petak su se pojavile izjave fitnes trenera Aleksa Stobera, koji je priznao da je razočaran načinom na koji je prekinuo saradnju sa austrijskim teniserom.

„Bio sam mu potpuno odan šest godina. A on nije imao hrabrosti da mi kaže da više ne radimo zajedno“, rekao je Stober.

Ubrzo se saopštenjem oglasio i osmi teniser sveta.

„Kao što mnogi od vas znaju, pre nekoliko meseci sam napravio određene promene u svom timu. Sve je bilo objavljeno i zadovoljni smo onim što je urađeno. Te promene se nisu ticale glavnih članova mog tima.

Nažalost, kao što znate, doživeo sam povredu tokom priprema za Vimbldon. Radio sam naporno sa specijalistom i mojim timom kako bismo napravili najbolji plan za oporavak. Ipak, tokom procesa, napravljena je greška zbog koje sam propustio ne samo US Open, već kompletnu završnicu sezone.

Voleo bih da je ovaj problem ostao privatan, ali zbog razočaravajućih priča koje su se pojavile u medijima, odlučio sam daje važno da podelim svoju stranu priče.

Nastavili smo dalje, ali nadam se da će mi ovo pomoći da završim sa ovom pričom i fokusiram se na oporavak, kako bih mogao ponovo da igram što je pre moguće“, naveo je Tim u saopštenju.

Podećamo, Tim je ovog leta prekinuo saradnju i sa menadžerom Hervigom Strakom, da bi potom potpisao ugovor sa Kosmos grupacijom.

Komentari

Vaš komentar