Kirjos: Čudno se osećam, bolje da lomim rekete…

ATP 4. avg. 20219:222 komentara
Podeli:
Nik Kirjos
Photo by Mitchell Layton/Getty Images

Posle poraza od Mekenzija Mekdonalda 6:4, 6:4 u prvom kolu turnira iz serije 500 u Vašingtonu, Nik Kirjos bio je razočaran svojim pristupom.

Povezane vesti:

„Neću da vam govorim sr..a, igrao sam prosečno. Ne osećam ozbiljnost određenih poena, niti osećam pritisak, zato što nisam igrao mnogo. Kada igraš, osetiš kad moraš da pritisneš, kad možeš da se opustiš i slično. Takođe, kao da ne osećam emocije kao ranije na terenu. Pogledam okolo, publika je tu. Ne znam šta je u pitanju, ne znam šta da kažem, čini mi se kao da nisam uživljen u trenutak kao ranije“, rekao je Kirjos.

Australijanac je trenutno 77. teniser sveta, a u duelu s Mekdonaldom bio je nekarakteristično ravnodušan.

„Mislim da sam uživao više u tenisu kada sam imao uspone i padove. Videli ste sad, gubim, a jedva da sam se naljutio. Nedostaju mi ti dani kada sam bacao rekete, dobijao kazne… To znači da mi je stalo, znate na šta mislim? Sada gubim, i srećan sam zbog protivnika. Ranije, nisam mogao da podnesem onog preko puta mreže. Ne znam, ne znam… Moja je teorija da kada ljudi pobesne kada gube, to je znak da im je stalo, to je pozitivno. Zaista čudno“, zaključuje Kirjos.

Mekdonalda u drugoj rundi čeka Benoa Per iz Francuske.

Komentari

Vaš komentar