Kirjos se svađao na Tviteru, pa izgubio meč za 57 minuta

ATP 30. jul. 20214:15 > 4:20
Podeli:
Hector Vivas/Getty Images

Britanac Kameron Nori plasirao se u četvrtfinale turnira u Atlanti pošto je za samo 57 minuta pobedio Australijanca Nika Kirjosa 6:1, 6:4.

Britanac je odlično servirao, diktirao je ritam u razmena i prilično lako je došao do pobede.

Vrlo brzo je Nori poveo 4:0 u prvom setu, a onda rutinski priveo set kraju. U drugom se vodila znatno veća borba, sigurni su bili i jedan i drugi u svojim servis gemovima. Ipak, napravio je Britanac brejk i poveo 5:4, a onda odservirao za pobedu.

Neposredno pred ovaj duel Kirjos se upustio u raspravu na Tviteru sa Kasperom Rudom. Naime, ATP je pozvao navijače da postave pitanje Australijancu, a Norvežanin je upitao koji mu je omiljeni turnir na šljaci. Poznato je da Kirjos ne voli zemljanu podlogu, pa je burno reagovao na ovo pitanje.

„Dobar si igrač. Ali znamo da kradeš poene na tim turnirima“, napisao je Nik.

Norija u borbi za polufinale čeka Emil Rusuvuori, kome je Benoa Per predao meč. U trenutku odustajanja Francuza, Finac je vodio 4:6, 6:4, 3:0.

Australijanac Kristofer O’Koneli iznenadio je drugog nosioca Janika Sinera 7:6 (7), 6:4. Trenutno 132. igrača sveta čeka još jedan favorit – Džon Izner. Amerikanac je pobedio sunarodnika Džeka Soka 7:6 (6), 6:4.

Komentari

Vaš komentar