Mari bi izabrao Đokovića: Novak i ja bismo bili dobri

ATP 22. sep 202215:16
Podeli:
Lejver kup, Federer, Nadal, Mari, Đoković
Reuters/Andrew Boyers

Sjajno su se učesnici Lejver kupa zabavili na zvaničnoj konferenciji za medije. Mlađi su obećali da će se truditi da ispune očekivanja, stariji su zapravo najsrećniji zbog činjenice da su na okupu i da Lejver kup donosi sasvim drugačije mečeve od standardnih turnira.

Povezano

Posebno ove godine kada je sve u znaku odlaska Rodžera Federera u penziju.

„Posle svih sjajnih stvari koje smo delili na terenu i van njega, da budem deo ovog istorijskog momenta je zaista sjajna i nezaboravna stvar. Zaista sam uzbuđen i nadam se da ću moći da odigram na dobrom nivou i da svi zajedno možemo da napravimo dobru zabavu. Možda i da dobijemo neki meč. Nadam se da će i navijači da budu raspoloženi da daju veliku podršku. Videti Rodžera još jednom na terenu će biti zaista sjajno. Veoma sam srećan zbog toga“, rekao je Nadal.

Bilo je reči i o biranju partnera za dublove, a Endi Mari se nada da će igrati sa Novakom Đokovićem.

„Razgovarali smo sinoć o tome, o različitim kombinacijama. Naravno, kapiten će odlučiti, imamo mnogo sjajnih opcija. Mislim da bismo Novak i ja bili dobri. Biće zabavno ponovo igrati sa Novakom, 2006. je bila jako davno. Imao sam kosu tada“, rekao je Mari, a nadovezao se na to i Đoković:

„Ja sam verovatno najgori dubl igrač u celom timu, ali ako nas izaberu nadam se da ćemo uspeti nekoga da pobedimo. Prošli put smo izgubili oba meča“.

 

Komentari

Vaš komentar