Melanholični Tim: Sve dobre stvari iz tenisa su nestale

ATP 14. apr. 202119:13
Podeli:
Dominic Thiem
Francois Nel/Getty Images

Austrijski teniser Dominik tim govorio je za medije o situaciji u kojoj se svetski tenis našao po izbijanju pandemije koronavirusa i istakao da su nastupi na ATP turu od početka pandemije “iscrpljujući”.

Tim nije imao mnogo uspeha u 2021. godini – za svoju reputaciju je prerano završio turnire u Melburnu, Dohi i Dubaiju, a ima problema sa povredom stopala.

Tenis:

Generalno je veoma zamorno igrati na ATP turu jer putujete čitave godine. A sada nemamo one najlepše stvari – energiju koju nam šalju navijači, večere u lepim gradovima koje posećujemo, zajedničke odlaske na plažu… Sve te stvari su otpale”, izjavio je Dominik Tim za lokalni radio E3.

Sa druge strane, tu su i dalje sve loše i teške stvari koje se tiču posla i putvanja. Sada je sve još više iscrpljujuće nego što je bilo pre”, rekao je austrijski teniser.

Dominik Tim (27) u karijeri je osvojio 17 titula, najveći uspeh mu je osvajanje US Opena 2020. godine, a od turnira je u karijeri zaradio preko 28 miliona dolara. Trenutno se nalazi na četvrtom mestu ATP liste.

Komentari

Vaš komentar