Na „crnoj listi“ kod kuće: Mariju sa patikama ukrali i burmu

ATP 7. okt 202114:05 > 14:102 komentara
Endi Mari
REUTERS/Mike Segar

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Mari zamolio je navijače da mu pomognu da pronađe ukradene patike, jer je sa njima izgubio i venčani prsten.

Mari je otkrio da je posle treninga u Indijan Velsu ostavio patike ispod automobila, kako bi se osušile tokom noći, kako se neprijatni mirisi ne bi širili sobom. Međutim, ujutru ih nije pronašao.

„Prošle noći posle večere sam ušao u automobil kako bih se vratio u hotel i miris u kolima nije bio najprijatniji“, rekao je Endi.

povezane vesti

„Uznojio sam se tokom treninga i odlučio da ostavim patike da se suše. Nemam terasu, a nisam želeo da ih unosim u sobu. Pomislio sam da je dobro da ih ostavim ispod automobila. Kada sam došao do kola ujutru, patika nije bilo. Ukradene su. Pomislio sam, moram da idem do lokalne prodavnice i kupim nove, možda čak i drugi brend, što nije idealno, ali nije ni kraj svet… Međutim, dok sam se spremao za trening, fizioterapeut me je pitao gde mi je burma. Tad sam shvatio. Obično prsten vežem za patike, jer ne mogu da igram sa njim na ruci. Tako da je i moja burma ukradena. Ne moram da govorim da sam u nezavidnoj situaciji kod kuće, da sam na „crnoj listi“, pa želim da pokušam da je nađem“.

Trostruki grend slem šampion je zamolio navijače da podele njegov video, kako bi što više ljudi saznalo za priču i kako bi mu neko možda vratio prsten.

Britanac je od 2015. godine u braku sa Kim Sirs. Par ima četvoro dece.

Komentari

Vaš komentar