Nadal: Scenario nije bio da danas hramljem

ATP 15. sep 202112:40 > 12:4940 komentara
Podeli:
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Španac Rafael Nadal se u sredu prvi put pojavio u javnosti nakon što je proteklog vikenda na Instagramu obelodanio da je imao medicinski tretman na stopalu leve noge.

Šesti igrač sveta izašao je pred novinare u svojoj Akademiji i pojasnio da je plan bio da učestvuje na Vimbldonu, Olimpijskim igrama i US Openu.

Nadal je poslednji put na terenu bio u Vašingtonu, a pauziraće do kraja godine.

Povezane vesti

Dobro sam, malo boli stopalo. Ovo je period koji je komplikovan na ličnom i profesionalnom nivou, ali, iskreno, s iluzijom poboljšanja i suočavanja sa procesom koji će u nekom trenutku biti težak i bolan, ali kroz koji moram da prođem da bih se vratio u poziciju da se borim za ono što želim. Odlučan sam u tome,“ rekao je Nadal.

Rafa je u karijeri osvojio 20 Gren slem titula i na večnoj listi deli prvo mesto sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom.

Scenario je bio da igram na Vimbldonu, Olimpijskim igrama ili US Openu. U scenariju nije bilo da danas hramljem. Morate da se prilagodite i prihvatite stvari kakve dolaze. Imao sam fantastična dostignuća, veća nego što sam ikada mogao da sanjam, ali i komplikovanih trenutaka zbog povreda. U okviru onog što je moguće, uvek sam nalazio način da napredujem. Stvari su sve komplikovanije jer sat otkucava, ali pozitivan sam i srećan zbog svega što sam uradio,“ naglasio je Nadal.

 

 

Komentari

Vaš komentar