Nole: Obuzeo nas je momenat, miks emocija, pa i tuge

ATP 24. sep 202222:22
Podeli:
Rodžer Federer, Novak Đoković, Rafael Nadal
Julian Finney/Getty Images for Laver Cup

Novak Đoković se posle pobede protiv Frensisa Tijafoa na Lejver kupu još jednom osvrnuo na prethodno veče i emotivan odlazak Rodžera Federera u penziju.

Povezane vesti

Srpski teniser je u dva seta savladao Amerikanca i Timu Evrope doneo prednost protiv selekciej ostatka sveta 6-4.

„To je bio jedan od najlepših momenata koje smo svi iskusili širom sveta. Znali smo da će biti emotivno, ali nas je sve obuzeo momenat. Bio je to miks emocija, pa i tuge, jer je to jedan od najvećih sportista, ali videti ga srećnog i način na koji se sve odigralo…“ rekao je Novak i nastavio:

„Drago mi je što sam prisustvovao tom momentu. Jedan je od bitnijih momenata u životu. Bilo je lepo videti porodicu Federer, Mirku, decu, sve važne ljude iz njegovog života… Razumem šta je potrebno da budeš pobednik toliko dugo, ovo je individualni sport i na kraju je samo do nas, dobijamo pohvale ili kritike.“

Đoković je ponovio da je u petak u Londonu bio jedinstven trenutak.

„Kao što je rekao Mirka ga je podržala da igra na tako neverovatnom nivou toliko godinaIma mnogo toga što bih želeo da kažem jer sam bio dugo van tura, ali je i to bio jedinstveni trenutak,“ naglasio je Novak.

Srpski teniser u subotu uveče igra i dubl meč, partner mu je Mateo Beretini, a sa druge strane mreže će biti Aleks de Minor i Džek Sok.

Komentari

Vaš komentar