Novak: Ne znam da li je dobro da Igara bude, ali igraću

ATP 27. maj. 202120:22
Podeli:
Novak Đoković
YouTube Printscreen

Na konferenciji Novaka Đokovića u četvrtak je bilo reči i o Olimpijskim igrama u Tokiju, ali i o srpskim košarkašima.

Dušan Lajović je najavio pre nekoliko dana da neće igrati u Tokiji na Olimpijskim igrama.

Povezano

„Čuio sam da postoji mogućnost da se Duci povuče, nisam pratio šta se dešava u Japanu, ne znam koliko je ljudi ptotiv toga da Igre budu održane. Ne bih se oslonio previše na medije, ima nagađanja i raznih interesa. Ako se radi studija i ako se narod pita, onda se to treba raditi šitrom Japana. Ne znam, ne mogu da sudim je li dobro ili ne da ih bude, ali planiram da ih igram. Za sada je odluka da bude dozvoljen dolazak malom broju gledalaca, a da nema uopšte publike, razmislio bih da li da ih igram“, rekao je Đoković.

Najbolji srpski košarkaši dolaze na Olimpijske igre, sjajno igraju i brojni igrači iz reprezentacija u regionu, večno pitanje je kako bi izgledala reprezentacija nekada zajedničke države?

„Amerikanci su jaki, to bez daljnjeg, ali s obzirom da imamo najbolje košarkaše na svetu, mislim da bi mogli da im pariramo. Micvić MVP Evrope, Jokić bi trebalo da dobije MVP u NBA, Dončić igra neverovatno, Bogdanović, Dragić, Nurkić… Mislim da kao i svaki drugi sportista, velika većina sa Balkana nekako maštam kako bi izgledalo da smo svi zajeno, naročito u košarci. Kako bi izledalo, kakav bi to bio drim tim, najjači tim na svetu“, ocenio je Novak.

Komentari

Vaš komentar